Az országos regisztráció a 2020-2021-as Irinyi versenyre elérhető itt:

https://irinyiverseny.mke.org.hu/regisztracio/

 

Az 53. Irinyi János Országos Középiskolai Kémia Verseny I. (iskolai) fordulója

Az első forduló időpontja minden, a versenyre bejelentkezett iskolában, azonos időben: 2021. január 28. (csütörtök), 14-16 óra.

Az első forduló csak írásbeli feladatlapból (elmélet és számítási feladatok) áll.
Az írásbeli lebonyolítása az érettségi vizsgák szabálya szerint történik.
A feladatsorokat minden iskola az online jelentkezéskor megadott kapcsolattartó e-mail címre kapja január 26-án estig. Kérjük, ha megkapták jelezzék vissza irinyi@mke.org.hu e-mail címre.

⇩Letölthető plakát


 

Az 52. Irinyi János Országos Középiskolai Kémia verseny on-line eredményhirdetése
2020. november 7. délelőtt 10:00 óra.

Program: pdfaz eredményhirdetés programja (PDF)

                     pdfDíjátadó (PDF)

 

 NTP logo EMMI

A program részben az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából a Nemzeti Tehetség Program és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett NTP-TMV-M-19-B-0020 azonosító számú  3 000 000 Ft összegű pályázati támogatásból valósul meg.

Megvalósítási időszak:  2019. július 01 és 2020. június 30 között, amely megvalósítási  időszak záró dátuma a COVID-19 járványhelyzet miatt módosult 2020. december 31 –re.

A koronavírussal kapcsolatban kialakult helyzet miatt az Irinyi János Országos Középiskolai Kémiaverseny 2020-as döntőjének elhalasztása mellett döntöttünk. A döntőt későbbi időpontban rendezzük meg, ennek a részleteiről minden érintettet értesíteni fogunk egyrészt az MKE Irinyi-verseny internetes oldalán, másrészt e-mail-ben.
Nagyon sajnáljuk, hogy így kellett döntenünk. Reméljük, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy ez minél kisebb fennakadást okozzon a 2020-as verseny döntőjének lebonyolításában.

Go to top